Government inspector upholds council decision

Conservatory plan rejected

Conservatory plan rejected

First published in News
Last updated

A PLANNING battle in the New Forest has ended in defeat for the applicants.

A couple living at The Old Schoolhouse in Bramshaw lodged an appeal after the district council rejected their application to build a conservatory.

But a Government planning inspector has upheld the council’s decision after criticising the size and design of the proposed development.

Comments

Comments are closed on this article.

Send us your news, pictures and videos

Most read stories

Local Info

Enter your postcode, town or place name

About cookies

We want you to enjoy your visit to our website. That's why we use cookies to enhance your experience. By staying on our website you agree to our use of cookies. Find out more about the cookies we use.

I agree